Logo thuisintwente.nl


<p>Brookhuis van start met lokale pakketdienst YesHugo Delivery, (Foto: Brookhuis)</p>

Brookhuis van start met lokale pakketdienst YesHugo Delivery, (Foto: Brookhuis)

(Foto: )

Brookhuis start nieuwe pakketdienst

Oldenzaal - Jouw pakket dezelfde dag nog geleverd, het kan nu. Brookhuis Taxivervoer is sinds maandag 7 december de samenwerking aangegaan met YesHugo Delivery om pakketten te bezorgen in Twente, waarbij taxichauffeurs als koeriersdienst functioneren. Het concept, bedacht door softwarebedrijf YesHugo, maakt dagenlang wachten op jouw online aankoop voorgoed verleden tijd. YesHugo Delivery garandeert dat pakketjes dezelfde dag nog op de plaats van bestemming zijn.

(Redactie)

Met spoed pakketten bezorgen in Twente
Brookhuis is de samenwerking met YesHugo Delivery aangegaan om deze innovatieve pakketdienst in Twente te lanceren. Per 7 december kan iedereen in Twente pakketten aanmelden en laten ophalen voor leveringen, waarbij de pakketten dezelfde dag nog worden bezorgd door professionele chauffeurs. Of je nu een bedrijf bent dat klanten graag een super service wilt bieden of wanneer je op de valreep nog een verjaardagscadeau wilt laten bezorgen bij oma, alles is mogelijk!

Duurzaam transport door minder onnodige kilometers
Doordat er regionale chauffeurs ingezet worden, gaan pakketjes op een zo duurzaam mogelijke manier van A naar B. Pakketten worden bij de verzender opgehaald en vervolgens nagenoeg direct bij


‘Minder ritten betekent simpelweg minder inkomsten’

de ontvanger afgeleverd, vaak inpassend bij bestaande taxiritten. Op deze duurzame manier van ondernemen hoeven de pakketjes niet meer langs een distributiecentrum. Zo wordt er brandstof, heel veel kilometers en tijd bespaard. Op basis van de aangemelde pakketten, worden er geoptimaliseerde routes berekend waarbij koeriers van deur tot deur gaan om pakketjes op te halen én weg te brengen.


Nieuwe kansen voor de taxibranche
De taxibranche wordt zwaar getroffen door de Corona-crisis. Minder ritten betekent simpelweg minder inkomsten. Bij YesHugo, waar ze al ruim 10 jaar software ontwikkelen voor de taxi- en mobiliteitswereld, legde men de connectie tussen enerzijds het groeiend aantal online aankopen en de stilstaande taxi’s. Zo werd het concept van YesHugo Delivery bedacht, de snelle en duurzame manier voor het verzenden en ontvangen van pakketten.

Landelijke uitrol
Sinds September is Yes Hugo Delivery van start gegaan in Eindhoven. Na deze succesvolle pilot, is Brookhuis Taxivervoer de tweede partner die aan de slag gaat met deze duurzame manier van pakketbezorging. YesHugo Delivery hard aan het werk om het concept landelijk uit te rollen.

Ontwikkelaar YesHugo
YesHugo is een softwarebedrijf dat al ruim 10 jaar software ontwikkelt voor de taxi- en mobiliteitswereld. Hiermee zijn ze onder andere in de Nederlandse taximarkt de marktleider op het gebied van Rijgedrag Analyse en rittenregistratie. Deze unieke propositie stelt YesHugo Delivery in staat om pakketjes mee te laten liften als passagier.

Kijk voor meer informatie:

yeshugodelivery.com

Nieuwsoverzicht

Meer berichten