Boxspring Slaapcomfort viert vijfjarig bestaan
Logo thuisintwente.nl


<p>(Foto: Boxspring Specialist)</p>

(Foto: Boxspring Specialist)

Boxspring Slaapcomfort viert vijfjarig bestaan

AMBT DELDEN/ENSCHEDE - Boxspring Slaapcomfort bestaat op 10 december 2020 precies 5 jaar en dat wordt goed gevierd. Eigenaren Matthijs en Robert staken vijf jaar geleden de koppen bij elkaar, werkten een businessplan uit en startten in december 2015 Boxspring Slaapcomfort.

Duurzaam ondernemen
Het retour nemen van het oude bed klinkt eenvoudig maar daarvoor heeft Boxspring Slaapcomfort een hele routing uitgedacht. Achter op het terrein staan containers voor sortering. Een container voor papier en plastic, één voor hout, één voor metalen en de matrassen gaan eens in de zoveel tijd per containerschip naar Afrika. “We zijn eigenlijk zo’n gaaf bedrijf”, beseft Robert zich. “En er gebeurt veel achter de schermen. Dat afvoeren van oude bedden is een hele klus, maar dit hebben wij vanaf de start ingevoerd en hier hebben wij tijdens de groei van ons bedrijf aan vastgehouden, waardoor dit voor ons vanzelfsprekend is geworden.” Het bedrijf heeft weinig nadeel ondervonden van de coronatijd. Matthijs: “Je merkt dat mensen meer in hun huis bezig gaan omdat er veel beperkingen zijn qua vakanties en uitgaan. Soms heerst er twijfel of mensen wel naar onze vestigingen kunnen komen, maar ook daar hebben we creatieve oplossingen voor gevonden. Ruime openingstijden zeven dagen per week, twee koopavonden en de optie ‘privéshoppen’. Daarbij maken we een afspraak met de klant, die desgewenst tijdens of buiten de openingstijden om naar één van onze winkels kan komen.” Mondkapje vergeten? Ook die hebben ze voor de u klaar liggen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een veilig huisbezoek.”

Uitbreiding in zicht
Met een vestiging in Ambt Delden en één in Enschede, zijn de heren druk bezig met een derde vestiging in de regio voor begin 2021. Ook sloten ze twee sponsorcontracten af. Bij FC Twente prijkt de naam Boxspring Slaapcomfort op 46 meter vaste boarding en zijn ze zichtbaar op de videowalls als opstellingssponsor in de Grolsch Veste en bij Heracles met maar liefst 12 meter vaste boarding. “Ja”, beaamt Robert, “we mogen niet klagen. We hebben zelfs een tweede bezorgwagen in bestelling om aan alle vraag te kunnen voldoen. Ik denk dat we ons bestaansrecht ontlenen aan onze service, kwaliteit, snelle levering en deskundig advies op een nuchtere manier. Tevreden klanten zijn voor ons de kers op de taart, die wij ook regelmatig krijgen van onze klanten. Wil je ook een stukje?”

Eerste lustrum
Robert en Matthijs hadden goede hoop op een succesvol bedrijf maar dit overtreft zelfs hun stoutste verwachtingen. Ze kijken terug op vijf mooie jaren en willen dit eerste lustrum met een ludieke actie gestalte geven en vieren met de inwoners van Twente. Knip de actieposter uit de krant, download hem van de website boxspringslaapcomfort.nl of haal hem op in één van de filialen. Hang deze poster zichtbaar op in het raam en maak kans op de jubileum boxspring met TV-lift. Op 10 december 2020 wordt live via Facebook en op hun website en die van het Hofweekblad de winnaar bekend gemaakt. Bekijk ook de wekelijkse advertenties in deze krant en hou de Facebook pagina van Boxspring Slaapcomfort in de gaten.

Voor meer informatie:

boxspringslaapcomfort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden