Nieuwe sponsor in coronatijd
Logo thuisintwente.nl


<p>V.l.n.r. Jeroen Bos (FC Twente) en Matthijs ten Thije en Robert Smit (Boxspring Slaapcomfort), (Foto: Boxspring Slaapcomfort)&nbsp;</p><p><br></p>

V.l.n.r. Jeroen Bos (FC Twente) en Matthijs ten Thije en Robert Smit (Boxspring Slaapcomfort), (Foto: Boxspring Slaapcomfort) 


(Foto: )

Nieuwe sponsor in coronatijd

Enschede/Ambt Delden - Boxspring Slaapcomfort heeft een nieuwe sponsorovereenkomst met FC Twente bereikt. Vorige week werd de deal tussen de eredivisieclub en de beddenspecialist beklonken. “Juist in deze tijden is het enorm mooi om te merken dat het bedrijfsleven achter FC Twente staat. Een nieuwe sponsor in deze tijden is uniek.”

(Redactie)

“Dit is iets waar de hele club heel blij mee is”, zegt Jeroen Bos, account manager bij de Twente Eredivisieclub. “In De Grolsch Veste hebben we veel exposure mogelijkheden. Boxspring Slaapcomfort heeft dit echt groots aangepakt en is goed zichtbaar in De Grolsch Veste. Veel supporters zullen straks Boxspring Slaapcomfort tegen komen in De Grolsch Veste.”

Juiste mentaliteit
Robert Smit, mede-eigenaar van Boxspring slaapcomfort, verklaart de sponsoring: “ We zijn voetbalfans in hart en nieren. FC Twente heeft natuurlijk veel te verduren gehad de laatste jaren en heeft zich hier goed doorheen geslagen. Ook de supporters zijn altijd loyaal gebleven en hebben hun steun blijven tonen. Dit is een mentaliteit die bij ons past en waar we met trots onze naam aan willen verbinden.”

Enorme groei
Robert vervolgt: “We maken een enorme groei door met onze filialen in Ambt Delden en Enschede en hebben deze vorm van sponsoring gekozen om bij een zo breed mogelijk publiek, dicht in de buurt, zichtbaar te zijn en te blijven.” Tevens eigenaar Matthijs ten Thije vult aan: “Natuurlijk staan wij verdeeld over Ambt Delden en Enschede samen met het team met alle plezier in de winkels om mensen van een goed advies te voorzien en wegwijs te maken binnen het Nederlandse fabrikaat boxsprings die in meer dan 650 kleuren en iedere maat en comfort in twee weken leverbaar zijn.”

“In Delden hebben de winkels een gezicht, je bent geen nummer”


Meeste klandizie in Enschede of Ambt Delden?
Matthijs: “De ene doet niet onder voor de ander. Delden is een plek waar de winkelstraten niet gedomineerd worden door de grote ketens, maar door zelfstandige ondernemers met oog voor hun klanten. Dit is ook terug te zien in het loyale winkelende publiek in en rondom Delden. Winkels met een gezicht, waar je geen nummer bent. Vanuit Ambt Delden ligt hier ook de grondslag van onze winkels en in de positieve mond-tot-mond reclame is ook terug te zien dat mensen de persoonlijke benadering waarderen.

Het Hofweekblad helpt met de jarenlange kennis en ervaring om ons bereik zo groot mogelijk te maken, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen voorzien van een perfect slaapcomfort onder uitstekend advies.” Boxspring Slaapcomfort opent op korte termijn nog een derde filiaal, maar daarover later meer.


Voor meer informatie over Boxspring Slaapcomfort:

boxspringslaapcomfort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden