Nazomeren op zijn Twents
Logo thuisintwente.nl


<p>(Foto: Event Creators)</p>

(Foto: Event Creators)

Nazomeren op zijn Twents

Weerselo - Een concert van een topartiest bijwonen is altijd een mooie beleving. Maar als je dat mag doen met nog geen 250 andere bezoekers én als die artiest vlak voor je staat, wordt het een ervaring die je volgens Jan Hein Droste van Event Creators nooit meer vergeet. Event Creators zit namelijk achter de organisatie van het evenement De Twentse Nazomer dat plaatsvindt in het weekend van 2, 3 en 4 oktober, in de meest bijzondere ‘achtertuin’ van Twente, Weerselo.

(Redactie)

“Schitterend verlicht, geheel overdekt, aangenaam verwarmd en toch buiten. Kortom, een unieke concert- en dinerlocatie”, aldus Jan Hein Droste van Event Creators. “Om het muziekevenement helemaal compleet te maken, trakteren we je smaakpapillen op een heerlijke variatie van culinaire, regionale hoogstandjes. Pak die kans, nu het kan, tijdens De Twentse Nazomer. Geheel COVID-19-proof kun je hier ontspannen en genieten van optredens van de beste zangers van Nederland én de Vrienden van Twente LIVE: Jeroen van de Boom, Glennis Grace en OG3NE, Thomas Berge, Jaap Reesema en Emma Boertien.”

Persoonlijke ervaring
Droste vervolgt: “Op elke dag is er een andere combinatie van vier artiesten, die je verrassen op verschillende podia en worden begeleid door een fantastische liveband. Naast bekende hits zingen zij een aantal nummers en duetten die nog nooit eerder vertolkt zijn. Wie komt, beleeft niet alleen de primeur, maar waarschijnlijk ook een eenmalig optreden!“ Het wordt een exclusieve, intieme en heel persoonlijke ervaring die bezoekers lang zal bijblijven”, zo vertelt Jan Hein Droste van Event Creators. Bezoekers kunnen kiezen uitdrie soorten tickets: Verdraaid Genieten, Overheerlijk en Hoogtepunt. Welk ticket je ook boekt, elke bezoeker krijgt én een concert én een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld van (h)eerlijke streekproducten.

Jan Hein Droste: ‘Het team snakt ernaar weer een geweldig evenement te organiseren’

De Twentse Nazomer is een initiatief van Event Creators, dat door de coronacrisis lang in de parkeerstand heeft gestaan. “Dat kun je wel zeggen”, knikt Droste. “Het team barst van de creativiteit en snakt ernaar om weer eens een geweldig evenement te organiseren. We kunnen eindelijk los en doen wat we zo graag willen doen: de verwachtingen van mensen overtreffen.”Hoe zit het dan met de beperkingen? Droste: “Natuurlijk zijn die er. Dansend uit je dak gaan bij een concert, of ouderwets feestvieren met bier en bitterballen is er nog niet bij.

‘Ouderwets feestvieren met bier en bitterballen is er nog niet bij’

Maar daarover treuren heeft geen zin; we gaan liever kijken naar wat wél kan! Met De Twentse Nazomer denken wij dat we mensen een prachtig alternatief bieden dat misschien nog wel meer indruk maakt dan elk ander concert dat ze hiervoor hebben meegemaakt.”

Meer informatie over locatie, programma, prijzen en tijden, vind je op de website:

detwentsenazomer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden