Logo thuisintwente.nl
 • Alles
 • (4)
  Algemeen
 • (2)
  Natuur
 • (4)
  Evenement
 • (1)
  Muziek

Bruidsinspiratiebeurs

zondag 20 januari 12:00 t/m 17:00 uur

suus

Bruidsinspiratiebeurs voor alle aanstaande bruidsparen, ceremoniemeesters, familie en vrienden. De entree is gratis.

Je wordt ontvangen met een bruisend welkomstdrankje en daarna ga je lekker snuffelen bij de stands die worden bemand door specialisten op bruiloft gebied. Je kunt genieten van lekkere hapjes en allerlei leuke ideeën opdoen voor je huwelijksfeest. Bekijk de prachtige huwelijkslocatie. Er worden 3 modeshows gegeven van prachtige bruidskleding. Ook de moeder van de bruid en de bruidsmeisjes krijgen volop aandacht tijdens deze shows. Er is een proefhuwelijk.

Voor het historische pand van de Weijenborg staan oldtimers en een prachtige trouwkoets waarmee je een proefrit kunt maken. Alles wat je wilt weten over je huwelijksreportage hoor je van de videograaf en fotograaf.

Wil je tijdens je bruiloft het hippe en interactieve Snappshot op een levensgroot scherm, dan mag je de demonstratie hiervan niet missen. Bruidsmake-up, bruidskapsel, gelnagels, alles kun je deze dag zien en ervaren bij de visagistes en kapsters.

En de mannen ? Die gaan los bij de mooie auto's, maatkostuums en de DJ. Van bruidstaart tot styling, ringen en lingerie, de bruidsinspiratie beurs zal je inspireren. Tijdens de beurs worden er vele items verloot.


deel deze activiteit

Locatie

Weijenborg
Delden
Spoorstraat 16
7491ck


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.