• Alles
  • (1)
    Film
  • (2)
    Lezingen
  • (1)
    Evenement

Gezellige Kerstfair bij De Nije Stichting

vrijdag 7 december 12:00 t/m 17:00 uur

De Nije Stichting

Bezoek de gezellige kerstfair op 7 december bij De Nije Stichting! Vrijdag 7 december van 12.00-17.00 uur is het al kerst bij de Nije Stichting.

Tijdens de zesde editie van de Nije Kerstfair is iedereen, van jong tot oud, van harte welkom in het enige centrum voor ondersteuning en begeleiding bij kanker in Twente. Zoals inmiddels bekend is de Nije Stichting momenteel gevestigd op een noodlocatie op de vierde verdieping van de H. Harstralaan 100.

Hierdoor zal de kerstfair een tikkeltje anders ogen dan voorgaande jaren. Maar.... het zijn niet de spullen die de Kerstfair maken, maar de vrijwilligers en de gasten! En natuurlijk biedt de kerstfair een ideale gelegenheid om eens een kijkje bij de stichting te nemen.

Grote Kerstloterij

In de week voorafgaand en tijdens de Nije Kerstfair worden er lootjes verkocht voor de grote kerstloterij. Een lot kost 2 euro en u kunt 6 lootjes kopen voor een tientje. Met prachtige prijzen én altijd prijs! Zoals altijd komt de gehele opbrengst van De Nije Kerstfair en de loterij ten goede aan De Nije Stichting. Kom gerust, drink een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk bij de haard, ga op zoek naar een leuk kerstcadeau en doe mee aan de grote loterij. U bent van harte welkom!

Dus noteer in uw agenda: vrijdag 7 december 12.00-17.00 uur gezellige Kerstfair bij De Nije Stichting, H. Hartstralaan 100 (4e verdieping).


deel deze activiteit

Locatie

De Nije Stichting
Hengelo
H. Hartstralaan 100
7555pj


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.